NOA

lines NOA smartphone

NOA Element

Throughout history, many different cultures recognized the four elements which complemented each other, combining into a harmonious whole.

This inspired us to create the NOA Element line of mobile phones, where each device is created to enrichen your life.

Core by NOA

U dobu kompleksnosti koje se neprestano povećavaju, važnost jednostavnih i pouzdanih uređaja je veća nego ikada.

Zbog toga predstavljamo NOA CORE, našu liniju prokušanih uređaja koji će vam služiti dugi niz godina.

earth symbol
zemlja
water symbol
voda
air symbol
zrak
fire symbol
vatra

Četiri elementa koji se spajaju
u jedinstvenu cjelinu

Goruća strast

Što je to što nam daje strast za životom? Odgovora ima onoliko koliko ima ljudi na svijetu. No ipak, svi se možemo složiti da istinska strast dolazi od bavljenja stvarima koje volimo. Mi smo ucijepili našu strast i ljubav u NOA brand, pažljivo birajući svaku komponentu kako bi bili sigurni da je krajnji proizvod odraz našeg posvećenja izvanrednosti.

Neograničeni prostor

Kako bi realizirali naš potencijal, moramo također realizirati naše granice. Iskušavanje naših ograničenja je jedinstveno iskustvo koje može promjeniti naše živote nabolje i pomoći nam da unaprijedimo sebe i svijet oko nas. NOA već 10 godina testira granice tehnologije, donoseći na tržište nove i inovativne uređaje.

Davanje života

Mobilna tehnologija je promjenila način na koji komuniciramo sa drugim ljudima i sa svijetom. Sada smo bliže nego li smo ikada bili u povijesti čovječanstva. Poznavanje te činjenice je oblikovalo proces dizajniranja NOA mobitela, koji su osmišljeni kako bi se glatko integrirali u vašu dnevnu rutinu, čineći vaš život lakšim.

circle

Neprekinuti
rast

Sve stvari, uključujući nas, su pune protencijala. Realizacija tog potencijala je ono što nam omogućuje da se istinski razvijamo i rastemo kao osobe.

NOA je prevalila dug put od skromnih početaka, aktualizirajući se kao brand koji sadrži puni spektar uređaja koji imaju ponešto za svakoga.

lines
cropped circle

5 godina na tržištu

50 različitih modela

500 tisuća
korisnika

Najnoviji modeli